Ophold

 

Besøg en skøn dansk ø, nemlig Læsø og bo på Hotel Strandgaard, her er servicen i top og i restauranten serveres der en oplevelsesmiddag, her tryller kokken med det bedste de har. Nyd også et spa- og wellness ophold på øen efter en dejlig tur ved stranden.

 

Nyd en uge eller et forlænget ophold i et luksuspoolhus på enten Als i Sønderjylland eller på Nordfyn tæt ved Bogense. Husene råder blandt andet over egen swimmingpool, spabad og sauna. Derudover er der et aktivitetsrum med billard/pool, dart, bordfodbold og bordtennis mm. Der er også mulighed for gode gåture blandt andet ved vandet.

 

Tag på et gennemført slotsophold. I Nordvestsjælland ligger Dragsholm slot, et af Danmarks ældste. Her kan I nyde et skønt slotsophold. Gå ture i de naturskønne omgivelser og gå på opdagelse i slottet. I tilkøb til ophold kan bestiles massage på slottet. Slut opholdet af med en herlig slotsmorgenmad inden afrejsen.

 

 

 kunstmadogvin.dk

 

Ønsker du et wellness ophold i udlandet, så prøv et spaophold i Budapest, Ungarn. Her er eksklusive pakkeløsninger. Bo lækkert i midtbyen og nyd både wellness, shopping, stemningen i byen og det gode natteliv som Budapest også byder på.

 

Mangler du en oversigt over andre wellness ophold i udlandet eller Danmark, så kan du finde inspiration via denne hjemmeside med mange anbefalede ophold. På et wellness- og spaophold kan man rigtig for tid til at nyde hinanden og slappe af også fra hverdagen og dennes mange gøremål. Stress af og opbyg ny energi.