Kunst   

Bær kunst i form af smykker, prøv for eksempel de unikke smykker fra flora danica. Designet tager afsæt i naturen og er inspireret af blomster, krydderurter, havet med flere. Jim Lyngvild har været med til at designe flora danicas unisex kollektion.

 

Kunst er jo ikke kun malerier på væggen, det kan også være glas i form af skåle, fade med mere. Tag en tur på glasmuseet i Ebeltoft og oplev blandt andet udstillingen bodytalk. Det er en gruppeudstilling med 54 kunstner, der hver giver deres bud på krop og køn. Besøg også værkstedet hvor glas bliver til brugbart kunst.

 

 kunstmadogvin.dk

 

 

Er du ikke så meget for malerier, så prøv at dekorere dine vægge med en kunst plakat. Via webshoppen kan man købe mange forskellige plakater både i små og store størrelser. Der er ligeledes også et udvalg af kunstbøger og kalendere. Du kan også tilmelde dig webshoppens nyhedsbrev.

 

Udsmyk dit hjem med nyt og dejligt brugskunst fra blandt andre By Nord. Eller få nye viskestykker med naturmotiver til køkkenet. Webshoppen har mange kendte mærker, så klik og bliv inspireret.